Onze activiteiten

Onze Stichting heeft als doel: Voor de ouderen van Koudekerk aan den Rijn activiteiten te organiseren, waarbij gezelligheid en plezier voorop staan. Daartoe organiseren wij gedurende het jaar bijeenkomsten waarbij ook ouderen uit de voormalige Gemeente Rijnwoude en de huidige Gemeente Alphen aan den Rijn van harte welkom zijn.

Handwerkclub “De bezige Bij”

Iedere dinsdagmiddag in vrijetijdscentrum “De Ridderhof”

Bingo

Elke maand organiseert de Stichting Welzijn Ouderen in Vrijetijdscentrum de Ridderhof op een vrijdagmiddag een Bingo. Er worden diverse ronden gespeeld voor leuke prijsjes.

Ouderen soos

Vindt U het leuk om met leeftijdgenoten gezellig een kaartje te leggen, te sjoelen, rummicub te spelen of zomaar lekker te babbelen met plaats-en leeftijdgenoten ?

Dag van de ouderen

Elk jaar wordt door de Stichting Welzijn Ouderen Koudekerk aan den Rijn in oktober een Dag van de Ouderen georganiseerd.

Kerstviering

Sedert enige jaren organiseert SWOK in december een Kerstviering voor Ouderen in de Ridderhof aan de Kerklaan in Koudekerk aan den Rijn. Een bijeenkomst met een op Kerstmis geïnspireerd programma voor elk wat wils.

Vakantieweek

Kan SWOK iets betekenen voor uw vakantieplannen?

Boottocht

Elk jaar in augustus organiseren wij een bootreis voor ouderen, waaraan al jaren wordt deelgenomen door ouderen uit de voormalige Gemeente Rijnwoude.

Winterzwemmen

Wilt u naast de zomer in het PWA bad, ook in de winter heerlijk kunnen zwemmen? Dit kunnen wij voor u regelen.

Rolstoelfietsen

Het SWOK heeft een rolstoelfiets, die speciaal gebruikt kan worden om bijv. met mensen die een beperking hebben in hun mobiliteit, een eindje te gaan fietsen.

Themamiddagen

Op nogal (ongeregelde) tijdstippen organiseert SWOK z.g. themamiddagen. Dit zijn bijeenkomsten tijdens welke over een steeds wisselend thema een lezing gehouden zal worden.