Vakantieweek

Wat kan SWOK betekenen voor Uw vakantieplannen ?
Wij organiseren voor de ouderen van Koudekerk aan den Rijn ieder jaar een:

Vakantieweek
Elk voorjaar in mei gaan we met een bus (vol !) met ouderen voor een week naar een leuke bestemming. Alhoewel er begeleiding aanwezig is, is de reis bedoeld voor ouderen die geheel zelfredzaam zijn. De bestemming wordt door de reis begeleiding/organisatie op een zodanige manier gekozen dat het verblijf in de beschikbare accommodatie voor geen enkele deelnemer of deelneemster problemen hoeft op te leveren. De grondige voorbereiding vereist dat U zich reeds vanaf oktober voor deze vakantieweek (voor het volgend jaar mei !) kunt opgeven. Er wordt in principe met 1 autobus gereisd, dus: wie het eerst reserveert verzekert zich van een plekje.

Tijdens het verblijf worden er onder ander excursies georganiseerd terwijl er ook ieder jaar een paar leuke show/muziek optredens het avondprogramma staan. Alle vervoer, excursies en maaltijden zijn inbegrepen bij de prijs (die per jaar dus enigszins kan variëren).

In het najaar (meestal oktober) wordt er een reünie georganiseerd om de avonturen van de vakantie week nog eens gezellig met elkaar te bespreken, foto’s te bekijken of uit te wisselen en misschien nog een spelletje te spelen . Tijdens de reünie wordt ook de bestemming (en de kosten voor de reis) voor het volgende jaar gepresenteerd en meestal kan men zich vanaf dat moment inschrijven voor de komende vakantieweek. Familie en vrienden van Koudekerkers, die in een andere plaats wonen, kunnen zich natuurlijk ook opgeven, maar…….wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Houdt in elk geval de publicaties in de bladen en op de website in de gaten, zodat U zich tijdig kan opgeven !
Wilt U eerst nog wat nadere informatie ?
Belt U dan eens met: 071 3412548 (Secretariaat SWOK)
Of stuur ons een bericht via onderstaande contactknop.