Kerstviering

Sedert enige jaren organiseert SWOK in december een Kerstviering voor Ouderen in de Ridderhof aan de Kerklaan in Koudekerk aan den Rijn. Een bijeenkomst met een op Kerstmis geïnspireerd programma voor elk wat wils. Ook bezoekers uit de andere kernen van de voormalige Gemeente Rijnwoude en ook uit Alphen aan den Rijn zijn natuurlijk welkom: het is een prachtige gelegenheid leeftijdgenoten uit andere dorpen van de gemeente te ontmoeten.
In de agenda op deze website en ook in de Groene Hart Koerier geven wij aan, op welke datum de viering gehouden wordt, het tijdstip dat de Kerstviering begint en wat de entreeprijs is. Ook voor de Kerstviering geldt dat de deelnemers zelfredzaam moeten zijn. Voor degenen die slecht ter been zijn doen we ieder jaar ons best om ’s morgens die personen van thuis op te halen en aan het eind van het programma weer naar huis te brengen. Ieder jaar lukt dat ons weer, dankzij de inzet van een aantal vrijwilligers.
Men dient zich vooraf op te geven via de telefoonnummers die U vindt op deze website: die staan ook in de publicatie in de Groene Hart Koerier. Daar vindt U ook de aanvangstijd en de entreeprijs.

Het programma kan onder andere bestaan uit programma onderdelen die passen bij de Kerstgedachte, maar ook worden er natuurlijk Kerstliedjes gezongen.

Bij dat alles wordt natuurlijk de inwendige mens niet vergeten: bij de koffie en een heerlijke borrel (of bent U een liefhebber van advocaat met slagroom ?) kunt U met andere mensen van gedachte wisselen. Ook wordt er een heerlijke (meestal broodtafel) lunch geserveerd.

Wilt U meer weten ? Stuur ons dan een bericht via onderstaande contactknop.