Handwerkclub “De bezige bij”

Iedere dinsdagmiddag worden ouderen in de gelegenheid gesteld hun hobby “handwerken” met genoegen uit te leven. Er wordt door de organiserende groep vrijwilligers de mogelijkheid geboden om allerlei werkstukken te maken. Kleinere handwerk materialen waarmee van alles gemaakt kan worden en gereedschap (naaimachines, naalden, garen, etc) zijn aanwezig.
Vaak worden ook ideeën uitgewisseld over hoe bepaalde dingen gemaakt kunnen worden. Werkstukken kunnen gekocht worden door degene die ze maakt of ook op speciale verkoop gelegenheden (bijv. Jaarmarkt, Kerstmarkt, verkoopmiddag). Ook kan men voor familie of kennissen werken aan speciale opdrachten.
Tijdens het handwerken wordt er natuurlijk gezellig met elkaar gepraat en wat nieuwtjes uitgewisseld en is er natuurlijk ook tijd voor een kopje koffie of thee (tegen een kleine bijdrage). Er zijn ca. 15-20 regelmatige deelnemers maar er is altijd plek voor meer: inwoners uit de andere kernen van de Gemeente Alphen aan den Rijn zijn natuurlijk ook welkom.
U bent elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.30 welkom in de Slotzaal van “Vrijetijdscentrum de Ridderhof”.
Kom gerust eens kijken of  stuur een mail voor informatie via de contact knop.

TerugContactAgenda